Over Frank Broods

Mijn naam is Frank Broods, eigenaar en grondlegger van Broods Fijnmetaal. Na een zeven-jarige technische opleiding met succes te hebben afgerond aan het technisch instituut Sint Jansberg te Maaseik ben ik elf jaar werkzaam geweest bij een machinefabriek, waar ik een grote variatie aan metaalbewerkingmachines heb geprogrammeerd en bediend. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar een plaatbewerkingsbedrijf waar ik ben begonnen in de werkplaats. Hier heb ik mij het laser, buislaser, plasma snijden en zetten eigen kunnen maken.

Vervolgens ben ik gaan werken op kantoor als werkvoorbereider, waarbij mijn taken bestonden uit het voorbereiden van orders voor productie, calculatie en technische ondersteuning aan de mensen op de werkvloer.

In deze jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, zowel op de werkvloer als op kantoor. Deze kennis en ervaring gecombineerd met mijn ambitie en ondernemerschap heeft geleid tot Broods Fijnmetaal.

Contact

Wij komen graag in contact met u.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt