Broods Fijnmetaal

Broods Fijnmetaal is een dynamische organisatie gevestigd in Weert. Wij zijn gespecialiseerd in het mechanisch bewerken, draaien, frezen en meten van onderdelen vervaardigd uit staal, roestvast staal, non ferro metalen en/of kunststof.

Frezen en draaien vormen de hoofdactiviteiten van Broods Fijnmetaal.  Om de kwaliteit te van onze producten te waarborgen maken we gebruik van een volledig CNC gestuurde 3D-meetmachine. Daarnaast bezitten wij de kennis en capaciteit om een breed scala aan aanvullende diensten aan te bieden. Deze aanvullende diensten bestaan onder andere uit harden, slijpen, anodiseren, lassen, plaatbewerking en engineering.

Kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid zijn de belangrijkste kernwaarden van Broods Fijnmetaal. Ons klantenbestand is zeer divers en bestaat uit organisaties van verschillende groottes, uit verschillende branches. Ook de ordergroottes verschillen per klant; van enkelstuks tot en met grote series en van complexe tot minder complexe producten.

Broods Fijnmetaal staat voor een product op maat waarbij servicegerichtheid, kwaliteit en vooral klanttevredenheid altijd centraal staan.

Contact

Wij komen graag in contact met u.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt