Frezen

Bij Broods Fijnmetaal hebben we veel ervaring met betrekking tot CNC frezen. Wij kunnen dan ook aan hoge eisen voldoen op het gebied van nauwkeurigheid en werken voor zeer diverse.

Kwaliteit voorop
Een hoge kwaliteit van ons machinepark gecombineerd met een hoge mate van vakkennis van ons team realiseert de mogelijkheid om aan al uw wensen en eisen te voldoen op het gebied van frezen. Al onze CNC-machines worden aangestuurd door CAD/CAM wat resulteert in kwalitatieve producten met een hoge nauwkeurigheid. Al onze bewerkingen en producten worden onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole voor oplevering aan u, de klant.

Diverse mogelijkheden
Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden met betrekking tot frezen. Wij kunnen zowel kleine als grote producten tot 2000mm bewerken. Daarnaast zijn we in staat om onder een hoek bewerkingen uit te voeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van laskanten of het boren van gaten onder een hoek. Ook om zowel enkele- als seriematige werkzaamheden te verrichten.

Heeft u een project in gedachten? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Contact

Wij komen graag in contact met u.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt