Meten

Het leveren van kwaliteitsproducten staat bij ons centraal. Om te kunnen garanderen dat uw product volledig volgens tekening wordt afgeleverd maken we gebruik van een volledig CNC gestuurde 3D-meetmachine van Wenzel.

Nauwkeurigheid gegarandeerd

  • De basisplaat en X/Y/Z geleidingen zijn vervaardigd uit fijnkorrelig en handgekapt graniet. De optimale stijfheid en voorspelbare temperatuur eigenschappen van graniet zorgen voor een kwalitatief hoogstaand meetresultaat.
  • Alle assen X, Y en Z zijn luchtgelagerd en motorisch/CNC aangedreven.
  • Onze meetmachine staat in een volledig geconditioneerde ruimte met een constante temperatuur van 20 graden celcius.
  • De machine wordt gekalibreerd volgens de DIN en ISO 10360-2 norm. De nauwkeurigheid is 2,2 micrometer voor elke 300 mm te meten maat.
  • De PH10M meetknop kan de meest complexe werkstukken meten door het selecteren van de meest geschikte as met een keuze uit 720 indexeerbare posities.

Meetrapporten

De 3D meettechniek maakt het afleveren van een digitaal en gedetailleerd meetrapport een eenvoudige klus. Vorm- en plaatstoleranties worden duidelijk  weergegeven. Als blijkt dat het product buiten de toleranties valt zorgen wij onmiddellijk voor een correctie en bijstelling van ons productieproces.

 

De CNC gestuurde Wenzel 3D-meetmachine in actie

Contact

Wij komen graag in contact met u.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt